Weber Terranova F611 Stand. Csemperagasztó C1

 Weber Terranova F611 Stand. Csemperagasztó C1

Weber Terranova F611 Stand. Csemperagasztó C1

1 175 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Weber Terranova F611 Stand. Csemperagasztó C1

1 175 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
kohazy.hu
Termékleírás
WEBER-TERRANOVA STANDARD F611 CsemperagasztóC 1 osztályú

Por alakú, cementkötésű, vékonyágyas fagyálló csemperagasztó, 450 cm2-ig alkalmazható belsõ és fedett külsõ térben, fal- és padlóburkolatok készítéséhez, szürke színben.
MSZ EN 12004 szabvány szerinti besorolása: C1

Felhasználási terület: - Kerámiai burkolólapok ragasztásához:
- Falra és padlóra
- Beltérben és fedett kültérben
- Cement és mész-cementkötésű felületre
- Min. 7 napos korú betonra
- Egyszer vagy kétszer égetett 3-25% vízfelvételű kötõagyag csempék és padlóburkolatokhoz

Tulajdonságok: - Fagyálló, Megbízható minõségű, Porózus kerámiai lapok ragasztásához is
- Kis (max. 450 cm2) lapméretig használható
- Az MSZ EN 1346 szerinti normál nyitott idõ (20 perc), Jól kenhetõ

Figyelem!
Nem alkalmas alacsony nedvszívó képességű (0,3% alatti) burkolólapok ragasztásához. Ne alkalmazza fára, fémre, festékre, ill. nagy víznyomásnak kitett felülethez (uszoda)!

Technikai adatok: (+23 °C-on, 50%-os relatív páratartalom mellett)
- Keverõvíz-szükséglet: kb. 0,38 liter víz 1 kg poranyaghoz
- Fazékidõ: 3-4 óra
- Pihentetési idõ: 5 perc
- Nyitott idõ (MSZ EN 1346): min. 20 perc
- Korrigálhatósági idõ: kb. 5 perc
- Kötésidõ/fugázhatóság: kb. 24 óra
- Terhelhetõség: kb. 1 hét
- Max. szemcsenagyság: 0,5 mm
Tapadószilárdságok az MSZ EN 1348 szerint: kezdeti (normál tárolás után): 0,5 N/mm2
nedves tárolás után: 0,5 N/mm2
fagyasztás-olvasztás ciklus után: 0,5 N/mm2

Tárolás:1 évig, cementhez hasonló körülmények között, eredeti csomagolásban, a gyártás dátumától számítva.

Anyagigény: 2-5 kg/m2, a burkolólaptól függõen

Kiszerelés: 25 kg-os papírzsák (1050 kg/raklap)

Termékkód: F611

Felhasználási útmutató:
1. ) Az aljzat legyen száraz, szilárd, mozgás- és zsugorodásmentes, valamint mentes az elválasztó rétegtõl (por, olaj, zsír stb. ). A laza felületi részeket elõzetesen el kell távolítani. Az alapfelület nedvszívó képességének kiegyenlítésére, valamint a tapadás fokozására minden esetben a weber. col primer alapozó alkalmazása szükséges.
2. ) Burkolás megkezdése elõtt minden esetben várjuk meg míg az alapozó tapintásszárazzá válik. A munkafolyamaton kívül esõ felületeket gondosan takarjuk le, mert utólag maradéktalanul nem tisztíthatók meg.
3. ) A termék +5 °C alatti aljzat- és léghõmérsékletnél nem alkalmazható, +25 °C felett a felhordás nem javasolt. Keveréskor minden 1 kg szárazanyagot kb. 3,8 dl vízzel csomómentes, homogén, könnyen kenhetõ masszává keverjünk össze. A bekevert anyagot kb. 5 perces pihentetés után ismét keverjük át. A keverést célszerű közepes fordulatszámú fúrógépbe erõsített keverõszárral végezni.
4. ) A burkolólapok elõnedvesítése (beáztatása) szükségtelen. A bekevert ragasztóhabarcsot, a ragasztásos technológiának megfelelõen, fogazott glettvassal hordjuk fel a megtisztított, alapozóval elõkezelt felületre, a lapmérettõl függõ vastagságban. Szennyezõdött anyagot újrafelhasználni tilos!
5. ) A beállított bordázott ragasztóágy vastagsága a burkolólapon gyakorolt megfelelõ nyomás (kb. 1 kg/100 cm2) esetén körülbelül a felére csökken, teljes mértékű felületi tapadást eredményezve.
6. ) A burkolólapokat enyhén eltolva rakjuk be a ragasztóhabarcs ágyba. A megfelelõ fugaméret kialakításához használjunk fugakereszteket.
7. ) Munka közben a szennyezõdött, látható burkolati felületeket és fugahézagokat folyamatosan tisztítsuk. A felhordott anyagot 24 órán belül nem érheti fagy. A szerszámokat, edényeket használat után, azonnal vízzel meg kell tisztítani. Ugyanígy kell eljárni az esetlegesen szennyezõdött felületekkel is.

Veszélyességi osztály: Egészségre nem ártalmas. A termék éghetetlen. Cementtartalmú termék, nedvességgel erõsen alkalikusan reagál, ezért használata során a szemet és a bõrt védeni kell. Bõrfelületre, ruhára kerülõ anyagot azonnal bõ vízzel lemosva el kell távolítani. Ha szembe kerül, vízzel alaposan öblítsék ki és forduljanak orvoshoz. Minden további információ a Biztonsági adatlapon.

GIS kód: ZP1 kromátszegény, cementtartalmú
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^